Armytek zaklampen

Armytek zaklampen is misschien een wat minder bekend merk in Nederland, maar wij zijn zeer te spreken over dit Canadese merk zaklampen.

Dit merkt maakt namelijk extreem degelijke lampen. Niet voor niets zijn ze waterdicht tot maar liefst 50 meter diep en kun je ze van 30 meter hoogte naar beneden laten vallen zonder dat ze stuk gaan. Ze lopen natuurlijk vast wel een krasje of een deukje op, maar functioneren nog gewoon naar behoren!

Oftewel, hufterproof zaklampen en ook nog eens met 10 jaar garantie zonder adders onder het gras!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Over Armytek

Armytek is een Canadees merk zaklampen met een productiecentrum in China. Overigens komen de onderdelen gewoon uit de VS en uit Japan. Chinezen kunnen nu eenmaal goed en betaalbaar van onderdelen een eindproduct maken. Toch is de kwaliteit vele malen hoger dan bij een aantal meer bekende merken. Niet voor niets krijg je er 10 jaar garantie op. Zowel de buitenkant als de binnenkant voldoen aan de hoogste maatstaven en zijn zeer innovatief. Daarom kan de bediening van de diverse menu's op de zaklamp even wennen zijn. De gebruiksaanwijzing helpt je uit de brand. Lees deze dus goed door om het maximale uit jouw Armytek zaklamp te halen!