Toont alle 14 resultaten

BHV zaklampen

Onze BHV zaklampen zijn speciaal geselecteerd voor de bedrijfshulpverlener. Wij hebben ze geselecteerd op degelijkheid, draagbaarheid, lichtopbrengst en gebruiksduur. Hierdoor weet je dus zeker dat kiest voor een zaklamp waar je altijd op kunt vertrouwen.

Weet je niet welke het beste voor je geschikt is? Bel ons dan gerust voor een vrijblijvend en goed advies op: 0481-354040.


Over BHV zaklampen

Als je als bedrijfshulpverlener wordt ingezet, heb je al genoeg aan je hoofd. Daarom is het van groot belang dat je kunt vertrouwen op je materiaal. Omdat onze zaklampen speciaal voor dit doel zijn geselecteerd, hoef je je over je lamp in ieder geval geen zorgen te maken!

Oplaadbaar of niet

Veel van onze BHV zaklampen worden geleverd met een tafellader of wandlader. Hierdoor zijn de dus altijd klaar voor gebruik, Toch kunnen ook modellen op batterijen voordelen hebben. Bijvoorbeeld bij een langdurige stroomuitval of op afgelegen locaties waar je geen stroom tot je beschikking hebt. Je kunt dan het beste gebruik maken van Lithium batterijen omdat je deze heel lang kunt bewaren zonder dat ze leeglopen.

zaklamp of hoofdlamp

Je kunt ook overwegen om een goede hoofdlamp aan te schaffen voor BHV teams. Hierdoor hebben ze hun handen vrij in geval van een calamiteit.