Toont alle 14 resultaten

Campinglampen en kampeerlampen

Met onze Campinglampen en kampeerlampen heb je altijd en overal de beschikking over de gewenste hoeveelheid licht. Onze lampen zijn lekker compact en geven meer dan voldoende licht. Als onze kampeerlampen zijn voorzien van lekker zuinige led lampen die ook nog eens extra degelijk zijn. Weet je niet welke je het beste kunt kiezen? Neem dan gerust contact met ons op op 0481-354040 voor een goed advies!


Waarom Led verlichting voor een campinglamp?

Wij geven de voorkeur aan Ledverlichting voor campinglampen. Dit komt omdat dit energiezuinige lampen zijn met een hoge lichtopbrengst. Daarnaast worden ze niet warm waardoor ze veilig in het gebruik zijn. Ook kunnen dit type lampen goed tegen schokken en trillingen waardoor ze eigenlijk nooit stuk gaan.

Oplaadbaar of juist niet?

In de meeste gevallen kun je het beste kiezen voor een oplaadbare kampeerlamp. Zeker als je op een camping staat. Je kunt je lamp dan overdag opladen en in het donker weer gebruiken. Je spaart het milieu en ook op de kosten omdat je geen batterijen hoeft te kopen. Kampeer je echt op afgelegen plekken? Dan kan een het handig zijn om een model op batterijen te kopen.

Welke kiezen?

Als je gaat hiken of backpacken, kijk dan naar een compacte en lichtgewicht campinglamp. 50 lumen is al meer dan voldoende om de gemiddelde tent te verlichten. Ga je met de auto op pad? Dan kun je kiezen voor een wat groter model met een grotere lichtopbrengst. Die kun je dan ook gezellig 's avonds op je campingtafel zetten voor wat extra sfeerverlichting.