Resultaat 1–24 van de 30 resultaten wordt getoond

Hoofdlampen

Hoofdlamp kopen? Dan zit jij bij ons goed. Wij bieden je namelijk een ruim assortiment aan hoofdlampen van diverse topmerken. Of je er nu een zoekt voor het hardlopen, kamperen of ‘s nachts voor je werk? Wij hebben het voor je.

Omdat we ze eerst allemaal zelf hebben getest, weten we waar we het over hebben. We helpen je dus graag bij het uitkiezen van je nieuwe hoofdlamp.

Bel ons vrijblijvend voor een goed advies op 0481-354040!


Welke hoofdlamp kopen?

Omdat er nogal wat verschillende modellen zijn, geven we je graag wat tips. Voor het hardlopen in de stad kun je het beste kiezen voor een lichtgewicht model dat niet al te zwaar is. Deze hoeft doorgaans ook niet al te fel te zijn. Vaak is het namelijk genoeg om zelf te worden gezien door het verkeer. Ga je buiten de gebaande paden, kies dan voor een iets fellere zodat je zelf ook extra zicht hebt.

Gebruik je een lamp voor je werk, dan hebben we speciale modellen die bijvoorbeeld goed te dragen zijn op een bouwhelm. Zorg ervoor dat er altijd een minder felle stand op zit voor het werk op korte afstand. Als je er veel gebruik van maakt, dan kies je het beste voor een oplaadbare hoofdlamp.

Een hoofdlamp is ook ideaal voor tijdens de vakantie. Je kunt je lekker vrij bewegen omdat je de lamp niet vast hoeft te houden. Ook is het heel handig als je in het donker een boek wilt lezen.

Bediening

Een ander belangrijk detail is dat je lamp eenvoudig te bedienen is. In het donker op zoek moeten naar kleine moeilijk vindbare knopjes is natuurlijk helemaal niet handig. Wil je meer weten over de bediening van je hoofdlamp dan helpen we je graag!