Toont alle 18 resultaten

LedLenser zaklampen

Met LedLenser zaklampen krijg je de beschikking over een hele fijne en degelijke zaklamp. Ze staan bekend om hun snel te verstellen en egale lichtbundel. Dankzij de hoogwaardige reflectors geven ze meer licht met minder lumen. Hierdoor doe je dus langer met je batterij of accu terwijl je toch heel ver kunt schijnen.

Omdat we ze allemaal voor je hebben getest, weten we precies waar we het over hebben. Daarom helpen we je graag met het uitkiezen van je nieuwe LedLenser zaklamp.

Bel vrijblijvend met ons op 0481-354040 voor een goed advies!


Waarom Ledlenser?

Ledlenser zaklampen zijn stuk voor stuk hele degelijke lampen. Dit was het eerste merk dat een lichtbundel zonder blinde vlekken kon produceren. Ze zijn stuk voor stuk voorzien van snel met één verstelbare lichtbundels. Hierdoor kun je er dus prettig mee werken. Daarnaast zijn de lampen modulair opgebouwd waardoor onderdelen makkelijk kunnen worden vervangen.

Deze zaklampen worden ontwikkeld in Duitsland waardoor de kwaliteit erg hoog is. Er zijn series voor consumenten en voor industriële en professionele gebruikers. Daarom is er een ruime keuze aan modellen!