Toont alle 9 resultaten

Militaire zaklampen

Militaire zaklamp nodig? Dan zit je bij ons goed. Wij bieden je namelijk een ruim assortiment aan tactische zaklampen met militaire specificaties. Deze lampen zijn extra fel, extra degelijk en doorgaans voorzien van een slagrand en een strobe.

Omdat we ze allemaal eerst zelf hebben getest weten we precies waar we het over hebben. We helpen je dus graag bij het uitzoeken van je nieuwe militaire zaklamp.


Wat maakt een lamp een militaire zaklamp?

Allereerst zijn deze lampen extra fel en extra snel te bedienen. Daarnaast zijn ze bijna allemaal voorzien van een strobe waarmee je je tegenstander kunt verblinden. Dit heeft ook een sterk desoriënterende werking. Ook zijn ze doorgaans voorzien van een slagrand voor zelfverdediging en als noodhamer. Ze zijn extra degelijk uitgevoerd waardoor ze goed bestand zijn tegen het ruwere en intensieve gebruik.

Militaire zaklampen zijn dus zaklampen naar militaire specificaties. Ze worden ook wel tactische lampen genoemd. Ze zijn daarom zeer geliefd bij militairen, politie, en beveiliging. Vaak worden deze persoonlijk aangekocht omdat de door Defensie verstrekte zaklampen vaak wat minder presteren.