Toont alle 18 resultaten

Oplaadbare hoofdlampen

Oplaadbare hoofdlamp kopen?, dan zit je goed bij ons. Wij bieden je namelijk een groot aantal hoofdlampen van verschillende A-merken. Omdat we ze eerst zelf hebben getest, weten we precies waar we het over hebben. Daarom helpen we je graag bij het kiezen van je nieuwe hoofdlamp.

Bel ons gerust op 0481-354040 voor een goed en vrijblijvend advies.


Voordelen

Oplaadbare hoofdlampen hebben een aantal voordelen ten aanzien van modellen op batterijen. In de eerste plaats is het uiteindelijk gewoon veel goedkoper dan steeds batterijen kopen. Daarnaast zijn ze ook minder schadelijk voor het milieu. Maar er is nog een voordeel. Een accu bevat doorgaans meer mAh dan een batterij. Hierdoor is de bedrijfsduur op één acculading vaak langer dan op één batterij. Oftewel, hij is minder snel leeg.

Nadelen

Er zijn bijna geen nadelen aan een oplaadbare hoofdlamp. Wat toch een nadeel zou kunnen zijn is dat je hem bij een stroomuitval niet op kunt laden. Of omdat je op een afgelegen locatie bent waar je geen stroom tot je beschikking hebt. Daarom kunnen veel hoofdlampen in geval van nood ook voorzien worden van batterijen.

Tips

Als je een oplaadbare hoofdlamp gaat kopen is het verstandig om niet alleen te letten op de meest felle stand, maar ook op de minst felle stand. In het bijzonder als je er ook mee wilt kunnen lezen of op kortere afstand mee wilt werken. Het dan belangrijk dat je lamp niet te fel is.