Resultaat 1–24 van de 46 resultaten wordt getoond

Oplaadbare zaklampen

Oplaadbare zaklamp kopen? Als je regelmatig gebruik maakt van je zaklamp, dan is het fijn als je hem op kunt laden. Je bespaart daarmee namelijk een hoop batterijen en dat is gunstig voor zowel je portemonnee als het milieu. Daarnaast kun je ze tussendoor opladen zodat je je zaklamp altijd tot je beschikking hebt. Ook zijn accu’s doorgaans krachtiger dan batterijen waardoor je langer en verder kunt schijnen.

Bel vrijblijvend 0481-354040 als we je ergens mee kunnen helpen!


Voordelen Oplaadbare zaklamp

Het grote voordeel van een oplaadbare zaklamp is natuurlijk het feit dat je hem op kunt laden en op batterijen bespaart. Maar er zijn meer voordelen. Een accu heeft vaak een hoger Voltage en meer Ampères dan een batterij. Hierdoor kan je zaklantaarn feller en langer schijnen dan een model op batterijen.

Een ander voordeel is dat moderne accu's minder wegen dan batterijen. Hierdoor is je lamp dus minder zwaar en neem je hem makkelijk met je mee.

Nadelen

Wat ons betreft zijn er niet veel nadelen. Maar wat een nadeel zou kunnen zijn is dat je bij een langdurige stroomstoring je zaklamp niet op kunt laden. Dan kan een lamp met een extra set batterijen weer een voordeel zijn. Of natuurlijk als je op reis gaat naar afgelegen gebieden waar geen stroom tot je beschikking is.

Moderne accu's

Moderne accu's kun je tussendoor gewoon bijladen. Vroeger kon je ze het beste opladen, ontladen en weer opladen. Dat is tegenwoordig niet meer zo. Het beste voor je accu is dat je hem niet 100% oplaadt en niet helemaal leeg laat lopen. Vroeg liepen accu's vanzelf leeg maar dat doen moderne accu's veel minder snel. Hierdoor hoef je je oplaadbare zaklamp minder vaak op te laden als je hem niet gebruikt.

Makkelijk opladen

Bijna alle oplaadbare zaklampen in ons assortiment zijn voorzien van magnetische USB laders. Je klikt ze dus gewoon op de zaklamp en hebt niet meer te maken met gevoelige stekkers. De USB laadkabels kunnen in je laptop, telefoonlader waardoor je altijd en overal kunt opladen.