Toont alle 21 resultaten

Tactische zaklampen

Tactische zaklamp kopen? Wij bieden je een ruim assortiment! Deze zaklampen zijn speciaal ontwikkeld voor beveiliging, politie en militairen. Zo zijn ze extra degelijk, extra fel maar toch compact. Hierdoor draag je ze makkelijk met je mee en kun je er onder alle omstandigheden op bouwen.

Weet je niet welke je het beste kunt kiezen? Bel dan met ons voor een vrijblijvend advies op 0481-354040


Over tactische zaklampen

Wat ons betreft moet een tactische zaklamp onder de meest zware omstandigheden kunnen presteren. De kans is namelijk groot dat je deze voor je werk als politie of beveiliger nodig hebt. Daarom hebben we lampen voor je geselecteerd die valbestendig en waterdicht zijn. Ze kunnen dus stuk voor stuk tegen een (op)stootje.

Fel

Dit type zaklamp moet lekker fel zijn waardoor je er een flink uit mee kunt schijnen. Ook hier hebben we alvast rekening mee gehouden voor je. Wij vinden dat een tactische zaklamp minimaal enkele honderden meters ver moet kunnen schijnen. Toch hebben we ook rekening gehouden dat er een minder felle stand op moet zitten. Hierdoor kun je dus ook snel iets op de korte afstand bekijken zonder jezelf te verblinden.

Strobe

Ook een Strobe is een handige functie op een tactische zaklamp. Hiermee kun je je tegenstander verblinden en desoriënteren. Door het snelle knipperende licht raakt iemand echt even de weg kwijt. Ook kun je deze stand gebruiken om anderen op grote afstand te alarmeren.