Toont alle 11 resultaten

Top 10 Felste zaklampen

Op zoek naar de felste zaklamp? Dan gaat dit overzicht je zeker helpen. Hier laten we je de 10 meest felle zaklampen zien. We hebben niet alleen gekeken naar de hoeveelheid lumen maar ook naar het bereik. De combinatie van lumen en een hoogwaardige reflector zorgt namelijk in de praktijk voor de meeste lichtopbrengst.

Bel vrijblijvend 0481-354040 als we je ergens mee kunnen helpen!


Tips bij felle zaklampen

Een super felle zaklamp is natuurlijk heel erg handig. Maar vaak kun je in de meest felle stand maar een korte periode schijnen. Dit omdat de zaklamp anders te warm wordt en de accu te hard moet werken. Lees goed in de beschrijving hoe lang je in de meest felle stand kunt werken met je nieuwe zaklamp. Maar niet getreurd, meestal kun je in het standje net onder de meest felle stand al een stuk langer werken met je lamp en schijnt hij nog steeds heel ver. Uitzonderingen zijn de LedLenser lampen. Deze schijnen gewoon een paar uur lang in de hoogste stand!

Wat maakt een zaklamp fel?

Veel mensen denken dat de zaklamp met de meeste lumen ook de felste zaklamp is. Maa dat is niet helemaal waar. Lumen is de hoeveelheid licht die rondom de led wordt gemeten zonder lens of reflector. Omdat de lens en reflector verantwoordelijk zijn voor het maken van een lichtbundel zijn deze twee zeker net zo belangrijk. Een grotere reflector en een hoogwaardige lens zorgen voor een smalle lichtbundel waardoor je ver met je zaklamp kunt schijnen. Het kan dus zo zijn dat een zaklamp met minder lumen maar met een hoogwaardige lens/reflector verder schijnt dan een andere lamp met minder lumen.