Resultaat 1–24 van de 63 resultaten wordt getoond

Zaklampen

Zaklamp kopen? Dan zit jij bij ons helemaal goed. Wij bieden je namelijk een ruim assortiment zaklampen van verschillende topmerken. Daarnaast hebben we ze stuk voor stuk voor je getest zodat we precies weten waar we het over hebben. Daarom staan we graag voor je klaar met een goed advies en goede service!

Bel vrijblijvend 0481-354040 als we je ergens mee kunnen helpen!


Soorten

Bijna alle zaklampen die we verkopen zijn voorzien van LED lampen. Deze zijn namelijk zeer fel en verbruiken daarnaast veel minder energie dan een gloeilamp of halogeenlamp. Hierdoor schijn je een stuk verder en is je accu of batterij minder snel leeg. Ook is een led veel beter bestand tegen schokken dan een gloeilamp.

We bieden je lampen in alle soorten en maten. Van sleutelhangerzaklamp tot schijnwerper die wel meer dan een kilometer ver kan schijnen. Hierdoor zit er altijd wel één bij die voldoet aan jouw wensen en eisen.

Zaklamp kopen

Omdat het lastig kan zijn om de juiste zaklamp te kopen, geven we je graag wat tips. Als je je lamp vaak wilt gebruiken adviseren we een oplaadbare zaklamp. Deze is voordeliger in het gebruik en daarnaast minder slecht voor het milieu.

Je zou denken dat een zaklamp met de meeste lumen ook de meeste felle is. Maar de lantaarn met de meeste lumen schijnt niet altijd het verst. Een goede reflector en het formaat ervan draagt namelijk bij aan het bereik van een zaklamp. Dit komt omdat lumen wordt gemeten rondom de LED zonder reflector. Het kan dus zijn dat een model met minder lumen verder schijnt dan een model dat meer lumen heeft. Voordeel: Minder lumen, langere accu- of batterijduur en toch net zo veel of meer licht.